Tom


Mijn technische skills als fotograaf en sterke kennis van beeldbewerking komen goed tot hun recht in de bedrijfsfotografie en bedrijfsfilms. Als huisfotograaf van enkele grote bedrijven belicht ik ook graag uw onderneming, productieproces en het afgewerkte eindresultaat met fotografie en video van A tot Z.
Met ruim 25 jaar ervaring als Photoshop specialist voor bekende tijdschriften, uitgeverijen en fotografen, hou ik van uitdagingen in beeldbewerking om uw foto’s naar een hoger niveau te tillen. Het professioneel resultaat kan u inzetten voor alle drukwerk, social media en presentaties. Met kwalitatieve visuele content kan u alle richtingen uit. Mooi beeldmateriaal is waardevol om uw marketingstrategie te versterken.
Luchtfotografie, met specialisatie in air2air, is een passie waarvan het resultaat reeds meermaals bekroond werd in tal van internationale fotowedstrijden.

WAT IK DOE…

‘Als professioneel fotograaf en dronespecialist zet ik u en uw product sterk in de kijker.’

Het is uitdagend werk waar snelheid en nauwkeurigheid bij te pas komen. Het is uitdagend werk waar snelheid en nauwkeurigheid bij te pas komen.
Gezien vliegen en fotograferen een passie is, was het werk met drone een kleine stap. Met film en fotografie vanuit de hoogte als gebrevetteerd drone-specialist bied ik u knap resultaat dat u kan inzetten om sfeervol overzicht te bieden van uw bedrijf, grote werven of bijzonder vastgoed. Tal van mogelijkheden om ook hier uw bedrijf origineel in de beeld te zetten. Laat u alvast inspireren.
Tom Buysse biedt fotografiewerk vanop de grond en in de lucht met beeldbewerking op maat. Met vlotte dienstverlening en steeds in samenspraak werk ik graag tot mooi eindresultaat.
Een samenwerking begint met een goed gesprek. Contacteer me gerust voor een afspraak ter kennismaking.

image/svg+xml

Menu

Follow me